سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل

وزیر راه و شهرسازی: اعزام حجاج از سوم خردادماه آغاز می‌شود

وزیر راه و شهرسازی: اعزام حجاج از سوم خردادماه آغاز می‌شود وزیر راه و شهرسازی در نشستی با دست‌اندرکاران حوزه حج به مجموعه اقدامات آمادگی برای عملیات حج ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: عملیات اعزام حجاج کمتر از یک ماه آینده آغاز می‌شود و تفاوت آن با سال گذشته افزایش تقریباً دو برابری تعداد حجاج است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۲۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر «مهرداد بذرپاش» در نشستی با معاونان خود در حوزه حمل و نقل هوایی و رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص عملیات حج ۱۴۰۲، اظهار داشت: در عملیات مهم و مقدس حج وظیفه داریم با همه توان و بضاعتی که داریم به برگزاری هرچه بهتر اعزام حجاج کمک کنیم و امنیت، آسایش و آرامش زائران را تأمین کنیم.

وی افزود: عملیات اعزام حجاج عزیز کمتر از یک ماه آینده آغاز می‌شود و تفاوت آن با سال گذشته افزایش تقریباً دو برابری تعداد حجاج است که ما بایستی با توان مضاعف تجهیز منابع فرودگاه‌ها و شبکه حمل و نقل هوایی و همه زیرساخت‌هایی که با اعزام حجاج مرتبط است را تدارک ببینیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: تعداد فرودگاه‌هایی که نقاط پروازی ما محسوب می‌شود امسال افزایش یافته است و فراگیری بیشتری دارد، با این رویکرد که جابه‌جایی زائران عزیز در خاک ایران به حداقل برسد و فرآیند آن تسهیل شود؛ بنابراین تعداد ناوگان بیشتری مورد نیاز است.

بذرپاش گفت: از سوم خردادماه عملیات اعزام آغاز می‌شود و پس از حدود ۲۴ روز عملیات بازگشت رقم می‌خورد.

وی بیان کرد: به‌ منظور پذیرایی از حجاج گرامی نیز تمهیداتی اندیشیده شده است که در صورت تأخیر احتمالی، اماکن تعبیه شده در نزدیکی فرودگاه‌ها با برنامه‌های فرهنگی که با بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت و شرکت فرودگاه‌ها و سازمان هواپیمایی تدارک دیده شده است، خدمت‌رسانی مستمر باشد و زائران با کمترین معطلی مواجه شوند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: عملیات رفت و عملیات برگشت دو برنامه مجزا می‌طلبد؛ بنابراین با همکاری گمرک مقرر شد در عملیات بازگشت، با توجه به خستگی زائران، سهولت در ترخیص کالا و فرایند ورود به کشور، با افزایش نیروی انسانی با کمترین معطلی انجام شود.

بذرپاش عنوان کرد: همه توان وزارت راه و شهرسازی به ویژه بخش هوایی و فرودگاهی در خدمت حجاج عزیز است.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش دوبرابری تعداد زائران نسبت به سال گذشته، کار دشوارتر است و تجهیز منابع بیشتری را طلب می‌کند؛ اما متعهد می‌شویم با تمام توان در راستای خدمت‌رسانی به زوار تلاش کنیم.

این نشست امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، مدیرعامل شرکت هما، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، رئیس سازمان حج و زیارت، رئیس گمرک، رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا، رئیس پلیس فرودگاه‌های کشور و جمعی از مسئولین ذی‌ربط در ساختمان دادمان برگزار شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار